This entry was posted on 3:50 AM and is filed under . You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.

1 comments:

    Cihan said...

    Deniz, daha rahat hissetmeni saglar mi bilmiyorum ama yazdigin cogu seyin benzerini ben de yasamistim.. Hatta, dogum izninde evde bebekle tek basima gecirdigim uzun depresif saatlerdeki tek kacamagim Lost izlemekti!

    Bundan sonra yasayacaklarin icin bir ongorude bulunup, bir kotu bir de iyi haber vereyim: uykusuzluk, yorgunluk, depresyon, ev icindeki gerginlik vs. malesef artarak devam edecek buyuk olasilikla; ama Timucin buyudukce, sen super anne olmayi ogrenecek, herseyle nasil basa ciktigini gordukce kendine sasacak ve Timucinle olan etkilesiminden buyuk keyif almaya baslayacaksin.. Timucin sana onun icin bu dunyadaki en onemli kisi oldugunu her firsatta hissettirecek ki, bu inanilmaz bir tatmin saglayacak sana.. Zaten baska turlu, annelik denen bu insanlik disi surece katlanip, akil sagligini korumak mumkun olamazdi galiba.. Seni ve Timucini cok cok opuyorum :)

  1. ... on December 1, 2009 at 7:11 AM